Nyheder

Frederiksberg Ungecenter søger teamleder til Uddannelsesvejledningen

Praktiske oplysninger: Du er velkommen til at kontakte centerleder for Frederiksberg Ungecenter Maria Sara Jorsal på 2898 0351 eller mail majo49@frederiksberg.dk eller uddannelsesvejleder Martin Nielsen på 2898 0359 eller mani40@frederiksberg.dk for flere oplysninger om stillingen.

Fritidsjob på plejecenter i Frederiksberg Kommune

Har du lyst til at gøre en forskel for kommunens ældre og samtidig være på arbejde? Er du udadvendt, pligtopfyldende og mellem 15 og 17 år? Så har vi måske lige jobbet for dig.

Fritidsjob på plejecenter i Frederiksberg Kommune

Er du mellem 15 og 17 år og kunne tænke dig et fritidsjob på et plejecenter, så skal du kigge nærmere her.

Invitation til fortællercamp

Invitation til fortællercamp

900 elever fra Frederiksbergs 9. klasser samlet til årlig uddannelsesdag

Nyhed

Tre Falke Skolen summede af teenageliv og fremtidsforventninger, da Ungecentrets Uddannelsesvejledning holdt den årlige uddannelsesdag for Frederiksbergs 9. klasser torsdag den 10. november og om aftenen var forældrene inviteret til uddannelsesaften.

Job- og uddannelsesmesse for unge med flugterfaringer d. 1. oktober i København

Nyhed

Dansk Flygtningehjælps Ungdom (DFUNK) har planlagt et Fremtidsakademi, som er en nytænkende uddannelses- og jobmesse faciliteret af DFUNK, der bl.a. skal give unge med flugterfaringer viden om uddannelses- og jobmuligheder, hjælp til jobsøgning og CV samt mulighed for at udvide deres netværk.