Gå til hovedindhold

Ungeguide

Læs her om ungeguide - et tilbud for unge

Indhold

  Et tilbud for unge fra 15 til 25 år

  Er du ung, og har du af sociale- eller personlige årsager behov for støtte, kan du søge om at få tilknyttet en Ungeguide.

  Ungeguiden er din personlige kontaktperson i kommunen, hjælper dig med at forstå og tilrettelægge kommunale indsatser og står klar, hvis det bliver svært. Ungeguidens fokus vil være, at du enten kommer i uddannelse eller i arbejde. Sammen med dig lægger vi en plan for, hvordan du kommer godt videre i livet.  

  Forløbet

  Alle forløb planlægges individuelt og med hensyntagen til dine forudsætninger og behov. Når du ansøger om at få en Ungeguide, vil en vurdering af din situation afgøre omfanget og karakteren af Ungeguidens opgaver. Tilbuddet er frivilligt, og der kan i perioder være behov for tæt kontakt og deltagelse i møder, mens der i andre perioder kan være mindre behov for kontakt. Du kan have en ungeguide, indtil du har afsluttet en ungdomsuddannelse, til du er fyldt 25 år, til du ikke længere ønsker en ungeguide, til du fraflytter kommunen, eller indtil ungeguiden vurderer, at du ikke længere har behov for en ungeguide.

  Ansøg om en ungeguide

  Du ansøger om af få tilknyttet en ungeguide ved at kontakte Ungecenter Frederiksberg

  Har du spørgsmål vedrørende Ungeguide, kan du kontakte Ungecenter Frederiksberg. Se kontaktoplysninger her: Kontakt Ungecentret

  Ungeguiderne er:

  Christel Stærmose, tlf. 28 98 37 22 og Anders Sørensen, tlf. 28 98 38 15

  Ungeguide Christel

  Ungeguide Anders

  Hvad er en ungeguide og hvad kan du bruge sådan en til? Se filmen her.